EcoQube Radonmätare

EcoQube radonmätare är en innovativ radonmätare med en stilren och modern design som levererar snabba, exakta och pålitliga resultat i realtid för kontinuerlig övervakning av radon. Denna radonmätare är mer exakt än andra liknande instrument som finns tillgängliga för hemmabruk. På grund av dess höga prestanda har EcoQube mottagit flera utmärkelser, inklusive att bli utnämnd till en CES 2021 Innovation Awards Honoree och att bli listad som en av TIME:s bästa innovationer 2021.

Genom att använda EcoQube-appen kan du enkelt övervaka radonhalten i realtid och säkerställa en hälsosam inomhusmiljö hemma. EcoQube ger dig det första mätresultatet på bara 10 minuter och ett tillförlitligt resultat på endast en timme. Detta innebär att om radonnivån skulle öka dramatiskt i din bostad, kommer du att få veta det inom några timmar istället för flera dagar, vilket är betydligt snabbare jämfört med andra radonmätare.

EcoQube är en produkt gjord av det innovativa företaget EcoSense som är baserat i Silicon Valley och är banbrytande inom radonmätningsbranschen. EcoSense är dedikerade till att göra radonmätning och övervakning enkel, snabb och exakt, så fler konsumenter kan leva säkert och hälsosamt.

EcoQube är en snabb och pålitlig radonmätare som ger det första resultatet på bara 10 minuter och ett tillförlitligt resultat inom en timme. Den är enkel att installera och använda, vilket gör den idealisk för hemmabruk. EcoQube är också noggrann och exakt, och kan anslutas enkelt via Wi-Fi så att alla resultat levereras direkt till din mobil. Den har en användarvänlig app som finns tillgänglig för både Android och iOS. EcoQube är utmärkt att använda för uppföljande mätningar efter genomförda åtgärder eller förändringar i ventilationen. Dess kompakta, enkla och moderna design är också ett plus.